Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Išdalinti dar ne visi vicemerų postai. Vienas postas galimai atiteks praeitą kadenciją švietimui vadovavusiam Daliui Mockevičiui. O dėl antrojo posto dzūkeliai girdi, kad vyks nuožmi kova. Jis, kaip gardus kaulas, numestas dalintis konservatoriams ir socdemams. Bet, kaip pasidalinsi, kai postas vienas, o partijos dvi? Konservatoriai taryboje turi du mandatus, socdemai irgi du mandatus, tai kuris kurį aploš? Gal tas, kuris sugebės meiliau įsiteikti merei?

• Yra šiokių tokių žinių ir apie patarėjus bei nuolatinius administracijos darbuotojus, kurie pavaduos administracijos direktorę ar merę, jos nesant. Patarėja galimai taps ponia iš Kauno, kuri per paskutinius ketverius metus finansų skyriuje padarė stulbinančią karjerą dirbdama per nuotolį. Tai nelabai stebina žinant, kad ši moteris – buvusi merės klasiokė iš Palazdijų kaimo. Dzūkeliai porina ir apie žmogų, liaudyje vadinamą „šariku“, kuris administracijoje, nesant nors vieno vadovo, panašu, turės galimybę juos pavaduoti.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai. Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: