Dzūkų žinios

Simniškis mokytojas Arūnas Narauskas ir vėl išvyko į Norvegiją braškiauti!

Dalintis:
Arūnas Narauskas.

Birželio 26 d. simniškis mokytojas Arūnas Narauskas vėl išvyko į Norvegiją uždarbiauti. Ir taip jau septintą gražiausią metų sezoną iš eilės. Į išlydėtuves atvykę šeimos nariai bei artimiausi draugai į kelionę Arūnui įdėjo duonos, medaus bei nuoširdžiausių linkėjimų.

„Praėjus Joninėms, man visada būna duodamas startas išvykai į Norvegiją, kur likusią dalį
vasaros skinu braškes, dirbu daugybę kitų žemės ūkio darbų, net dažau pastatus, kai reikia“, – atvirauja trečią dešimtį metų Simno spec. mokykloje technologijų mokytoju ir spec. pedagogu dirbantis vyriškis .„Kiekvienas darbas, koks jis bebūtų, visur yra vertinamas ir gerbiamas! O man, per mokslo metus su mokiniais pynus, mezgus, pastačius teatrą, pats laikas prasimankštinti gerai pažįstamame užsienyje. Ten užsidirbti bei susitikti su senais pažįstamais.“

Į išlydėtuves atvykę šeimos nariai bei artimiausi draugai į kelionę Arūnui įdėjo duonos, medaus bei nuoširdžiausių linkėjimų.

Jūratė ir Vilija Arūnui įteikė duonos, kad jam ilgėliau jos užtektų. Elena su Artūru linkėjo mokytojui nepritrūkti sveikatos, optimizmo, neužmiršti ansamblio „Fortūna“ dainų bei Stebulių krašto pirtelės vantų skonio!

Kas A. Narauską artimiau pažįsta, žino, kad jis visada toks – lekiantis ir tikrai viską suspėjantis. „Išvažiuoju ramia dūšia, nes numatytus darbus padariau: malkos prie namo sudėtos, gėlių darželiai ir sodelis paruoštas, pas mamą pagrindinius darbus taip pat nudirbau. Viskas yra gerai ir nuostabu! Aš patenkintas tuo, ką pasiekiau ir ką dar padarysiu! Sakau visiems „Iki greito!“ – sako Arūnas Narauskas.

Danielius Jakubavičius

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: