Dzūkų žinios

Tarybos nario D. Palačionio komandą papildė patyrusi politikė

Dalintis:
Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys Deivydas Palačionis.

Vietos savivaldos įstatyme yra numatyta, kad tarybos nario įgaliojimo laikotarpiu galima turėti visuomeninių padėjėjų, kurie tarybos nario prašymu teikia jam konsultacijas, pasiūlymus, išvadas ir kitą informaciją.

Šia įstatymo numatyta galimybe pasinaudojo Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys Deivydas Palačionis, jis į padėjėjas pasikvietė patyrusią politikę Daivą Ambrazevičienę.

„Man kilo mintis pakviesti Daivą į pagalbą ir savo žiniomis, idėjomis prisidėti prie Krikščionių sąjungos frakcijos bei mano, kaip tarybos nario, rinkimų programos įgyvendinimo. Daivą pažįstu 17 metų, žinau ją kaip nuostabų žmogų bei didelę patirtį sukaupusią politikę“, – sakė Deivydas.

Jis laikosi nuomonės, kad naujai išrinkti politikai įgyti patirties gali ne tik per tam tikrą laiką, bet ir iš tų politikų, kurie daug metų dirba ar dirbo Lazdijų rajono savivaldybės taryboje. Deivydas įsitikinęs, jog Daiva bus puiki padėjėja ir mokytoja.

Vietos savivaldos įstatymas numato, kad visuomeninis padėjėjas teikia konsultacijas, pasiūlymus, išvadas ir kitą informaciją, todėl visi Lazdijų rajono gyventojai rūpimais klausimais gali kreiptis ne tik į mane, bet ir į Daivą, o mes viską padarysime, kad gyventojai būtų išgirsti ir atlieptume jų lūkesčius“, – sakė tarybos narys.

Daiva Ambrazevičienė.

Daiva Ambrazevičienė teigė iš Lazdijų rajono savivaldybės nario Deivydo Palačionio gavusi pasiūlymą tapti jo padėjėja.

„Tarybos narį Deivydą Palačionį pažįstu kaip labai padorų, sąžiningą, darbštų ir atsakingą žmogų, su juo garbė dirbti vienoje komandoje. Kadangi jis aktyvioje politikoje dalyvauja neseniai, manau, būsiu jam naudinga dalindamasi savo patirtimi. Su mano pagalba tarybos narys galės atstovauti platesniam Lazdijų rajono žmonių ratui“, – sakė Daiva.

Ankstesnėje savivaldybės tarybos kadencijoje Daiva buvo Biudžeto, turto ir investicijų komiteto narė, ji turi sukaupusi nemažą patirtį versle.

„Manau, kad geriausiai išmanau finansų ir turto valdymą, gerų sąlygų investicijoms ir verslui sudarymą. Buvimas tarybos nario padėjėja tikrai neleis man atitolti nuo Lazdijų krašto žmonių, jų rūpesčių. Gal kalnų ir nenuversiu, bet net ir keliems ar keliolikai rajono gyventojų padėjusi ,,prisibelsti“ į savivaldą ar jos įmones, būsiu laiminga ir naudinga rajono žmonėms“, – sakė Daiva.

Dalintis:

1 komentaras apie “Tarybos nario D. Palačionio komandą papildė patyrusi politikė”

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: