Dzūkų žinios

Trys restorano „777“ konkurentės: pirmiausia restorano svečiai suka ne pavalgyti

Dalintis:
Restorano „777“ įkūrėjai planuoja šventę vaikams, kurios metu šioms gražuolėms bus renkami vardai.

Dineta Babarskienė

Restorano „777” šeimininkas Arūnas Noselis neslepia, kad svečiai, atvykę pavalgyti į restoraną, pirmiausia vis tik skuba ne maisto užsisakyti, o pasigrožėti gražuolėmis alpakomis. Konkurentės? Arūnas juokiasi ir sako, jog jis jau seniai norėjo apgyvendinti šalia restorano alpakas, bet tik šiemet įgyvendino savo seną norą. Tiesa, manė įsigysiąs dvi, bet buvo visų trijų spalvų, tad jis ir pats neatsispyrė tokiam grožiui ir įsigijo visų trijų spalvų alpakas: baltą, juodą ir rudą. Atkeliavo šios trys restorano gražuolės iš Jurbarko rajono. „Yra toks veislynas „Alpakų spalvos““, – patikslina A. Noselis.

Naująsias restorano gyventojas myli visi: ir suaugusieji, ir vaikai. „Jos – socializuotos. Noriai bendrauja su mūsų restorano svečiais. Tokių būtent ir norėjome“, – paaiškina pašnekovas. Tiesa, iš didelės meilės per daug jų lepinti nereiktų: turi būti atrinktas pašaras tinkantis šiems gyvūnams. „Jos ganėtinai išrankios. Kopūstų joms negalima, morkų – taip, bet ne per daug. Vaikai paprastai nuneša joms specialių alpakoms skirtų kombinuotųjų pašarų, kuriais jos maitinamos. O šiaip rupšnoja sau žolę, žiemą šieno duosime“, – pasakoja Arūnas. Reiks ir kirptis. „Vieną kartą per metus atvyks specialistas, kuris apkirps. Kiek žinau, kirpimas apie 70 eurų kainuoja. Dar pedikiūrą padarys, dantis išvalys“, – pasakoja jis, pridurdamas, kad stengiasi laikytis visų patarimų, kuriais noriai pasidalijo veislyno „Alpakų spalvos“ šeimininkai. Turi jos jau ir savo namelį – tvartelį, kuriame galės ir žiemoti. „Pastatėme“, – patvirtina restorano šeimininkas.

Alpakos atnešė tiek daug džiaugsmo visiems, kad Arūnas jau turi naujų užmojų. „Čia dar ne viskas. Vis galvoju, ką čia dar apgyvendinus restorano pašonėje, bet norisi surasti tokius augintinius, kurie nereikalautų pernelyg daug priežiūros“, – prisipažįsta jis.

Šios trys gražuolės alpakos jau spėjo tapti tikrų tikriausiomis vaikų numylėtinėmis, nors Lazdijuose gyvena vos tris savaites. Restorano šeimininkas prasitaria, kad ne už kalnų laukia didelė šventė vaikams. „Alpakoms dar neišrinkome vardų, tad ruošiame šventę vaikams ir visi kartu šventės metu pabandysime joms išrinkti vardus“, – sako restorano „777“ savininkas A. Noselis.

Dalintis:

1 komentaras apie “Trys restorano „777“ konkurentės: pirmiausia restorano svečiai suka ne pavalgyti”

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: