Dzūkų žinios

Alytuje šeštadienį prie namų žiauriai sumuštas vyriškis

Dalintis:
Sumuštas Arūnas Mickevičius, nuotraukos R. Gadišauskienės.

Šeštadienio naktį Alytuje smarkiai sumuštas 58-erių metų vyras. Jis gydomas ligoninėje.

„FM99“ žiniomis, vyriškis apie vidurnaktį „boltu“ parvažiavo iš dukters namo Putinuose Naujojoje gatvėje. Čia, rakinant duris, jį užpuolė trys vyrai. Užpuolikai vyriškį spardė, daužė ir paliko sumuštą gulėti. Sumuštą žmogų surado dukros vyras, nes neprisiskambinusi tėvui išsiuntė vyrą jo ieškoti.

Pirminiais duomenimis, vyrui lūžę 7 šonkauliai, nosis, deformuotas veidas, jis šiuo metu negali matyti, vaikščioti.

„Tėtis yra neįgalus, turintis visam gyvenimui neįgalumo pažymėjimą. Jis turėjęs didelę traumą, pusę metų išbuvęs komoje, koja, stuburas susukti varžtais, kaktoje metalai, bet kokia trauma jam gali kainuoti gyvybę, arba neįgaliojo vežimėlį…“, – FM99 pasakoja sumušto vyriškio dukra Rasa Gadišauskienė.

„Nepaisant to, kad jo prasta sveikata, dažnai negali paeiti, rakina nugarą, kamuoja skausmai, jis vistiek buvo visada darbštus, sąžiningas, norėjo užsidirbti bent kokį eurą dėl šeimos gerovės. Šitas įvykis viską apvertė aukštyn kojom. Lapkričio 11 d. vakare buvo užpultas kelių asmenų ir žiauriai sumuštas, pirminės apžiūros metu, lūžę 7 šonkauliai, nosis, deformuotas veidas, šiuo metu negali matyti, vaikščioti, valgo per didžiausius skausmus. Platesni tyrimai dar bus atliekami, tačiau šeima viliasi, jog neprireiks dar ir 5-os stuburo operacijos (turėjęs jas ankščiau) ar neįgaliojo vežimėlio. Labai baiminamės dėl stipriai sutalžytos galvos, dėl smegenų sukrėtimo…“, – pergyvena dukra.

Prisidėti prie vyriškio gydymo galite pervesdami į dukters sąskaitą ir nurodydami, kad parama skirta Arūno Mickevičiaus gydymui.

  • Sąskaita:
  • LT577300010153087922, Rasa Gadišauskienė
  • Paskirtis: „Parama Arūno Mickevičiaus gydymui“.

Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Paskelbė Vilija Kvedaraite, FM99.lt

Dalintis:

1 komentaras apie “<strong>Alytuje šeštadienį prie namų žiauriai sumuštas vyriškis</strong>”

  1. Gydymas nemokamas kolkas.! Ar čia daktaram tų pinigų reikia?Kas per mada atėjo,jei kas kur,tuoj ubagaut pradeda.Dar kad konkrečiai žinotų kam.
    Nei sarmatos,nieko

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: