Dzūkų žinios

Varėnos policija ieško į globos namus negrįžusių merginų

Dalintis:

Pareigūnai trečiadienį paskelbė Varėnos rajone dingusių dviejų merginų paiešką.

Policijos duomenimis, 2006 ir 2009 metais gimusios Gabija Samuščenko ir Vanesa Sinkevičiūtė sausio pradžioje išėjo iš Varėnos rajone, Žilinų kaime esančių bendruomeninių vaikų globos namų ir iki šiol negrįžo.

G. Samučenko ieškoma ne pirmą kartą. Merginos paieška jau buvo skelbta lapkričio pabaigoje. Policijos pareigūnai primena, kad ieškoma mergina yra apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgų juodų plaukų. Ji vilkėjo juodą striukę ir juodos spalvos kelnes, avėjo juodos spalvos batus.

Panašaus ūgio ir kūno sudėjimo yra ir kita ieškoma paauglė. Anot policijos, V. Sinkevičiūtė yra apie 160 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgų tamsių plaukų, buvo apsirengusi rudos spalvos platėjančiomis kelnėmis, juoda striuke, avėjo juodos spalvos žieminius aulinius batus.

Asmenų, žinančių merginų buvimo vietą ar jas mačiusių, policija prašo kuo skubiau informuoti Varėnos r. PK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Giedrių Raulušaitį telefonu +370 700 65 569, mob. tel. +370 615 58 741, el. paštu giedrius.raulusaitis@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: