Dzūkų žinios

Cosrx: populiariausi produktai ir jų nauda

Dalintis:

Cosrx yra korėjiečių kosmetikos prekės ženklas, pelnęs daugybę gerbėjų mūsų šalyje ir visame pasaulyje. Taip yra visų pirma dėl to, kad naudojamos į veiksmingumą orientuotos veikliosios medžiagos, nepridedant nereikalingų medžiagų, pavyzdžiui, dirbtinių dažiklių. Į sudėtį taip pat įtraukti natūralūs augalų ekstraktai, kurie palaiko aukštos kokybės veikliąsias medžiagas.

Cosrx: populiariausi produktai ir jų nauda

  • Cosrx – „Balancium Comfort Ceramide Cream“ – raminamasis keramidų kremas.

Kultinis kremas, kuris bus geriausias jūsų draugas, jei turite sausą, jautrią odą arba odą su pažeistu hidrolipidiniu barjeru. Jo sudėtyje yra keramidų, kurie stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo sudirgimo. Jis pasižymi stipriu drėkinamuoju poveikiu, todėl kartu naudojant rūgštis ar retinolį oda bus sudrėkinta ir jūs nepastebėsite jos sausumo. Be to, kremo sudėtyje yra stipriu raminamuoju poveikiu pasižyminčio Centella Asiatica ekstrakto, kuris nuramina sudirgusią odą. Nepaisant itin maitinančios sudėties, jis yra stebėtinai lengvas, gerai įsigeria ir puikiai tiks net turintiems mišrią odą. Priemonė yra didelės talpos, todėl ji geras pasirinkimas tiems, kam svarbi kaina bei kokybė.

  • Cosrx – „Advanced Snail 96 Mucin Power Essence“ – drėkinamoji sraigių gleivių esencija.

Esencija, kurios sudėtyje yra 96 % sraigių gleivių. Ji puikiai mažina paraudimą, ramina sudirgimą ir pagreitina odos gijimą. Esencija yra gelinės konsistencijos, bet kadangi sudėtyje nėra vandens, drėkina stipriai ir itin ilgai. Ją galite naudoti ryte po SPF arba vakare ant viso veido ar net ant sudirgimo po skutimosi. Gelis yra daugiafunkcinis, o arginino arba betaino priedas sustiprina jo drėkinamąjį ir raminamąjį poveikį.

  • Cosrx – „Aloe Soothing Sun Cream“ SPF50+/PA+++ – drėkinamasis kremas nuo saulės.

Kremas itin gerai apsaugo odą nuo ultravioletinių spindulių. Jis yra neriebus ir neblizga ant veido. Kremas suteikia puikiai subalansuotą drėkinimo lygį, todėl pakeičia dieninį kremą. Svarbiausia, jis nedirgina akių. Sudėtyje esantis alavijas ramina ir malšina sudirgimą, o filtrai saugo odą nuo priešlaikinio senėjimo.

  • Cosrx – AHA 7 Whitehead Power Liquid – natūralus AHA rūgščių eksfoliuojantis skystis.

Skystis, kurio sudėtyje yra AHA rūgščių, su 7 % glikolio rūgšties, švelniai šveičia ir šviesina odą. Pridėtas niacinamidas reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir mažina odos trūkumus. Tepamas kas kelias dienas, švelniai nušveičia negyvą odą, pašviesina dėmeles ir padeda joms greičiau užgyti. Dėl sudėtyje esančios hialurono rūgšties ir pantenolio nedirgina odos ir neleidžia jai išsausėti. Priemonė yra lengva ir labai veiksminga. Ypač tinka į aknę linkusiai odai.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: