Dzūkų žinios

Alytaus šv. Benedikto gimnazija turi naują direktorę

Dalintis:

Šiandien Alytaus miesto savivaldybėje vyko konkursas Šv. Benedikto gimnazijos direktoriaus pareigoms užimti. Jame dalyvavo du pretendentai. Konkursą laimėjo dabartinė Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos direktorė Erika Poškevičienė. Šiai švietimo įstaigai E. Poškevičienė vadovauja nuo 2023 m. gegužės mėnesio.

Anksčiau naujoji Alytaus šv. Benedikto gimnazijos vadovė dirbo Šaltinių pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja eksperte, Alytaus Likiškėlių pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja, šešerius metus yra vadovavusi Alytaus lopšeliui-darželiui „Šaltinėlis“.

„Džiaugiuosi, kad galėsiu dirbti gimtajame mieste ir tuo, kad jam manęs reikia. Tikiu, kad kartu su gimnazijos bendruomene galėsime ir toliau sėkmingai eiti pasirinktu keliu bei kartu augti. Juk tik augantis žmogus gali auginti kitą“, – sugrįžimu į gimtąjį Alytų ir laimėtu gimnazijos vadovo konkursu džiaugiasi E. Poškevičienė.

Alytaus šv. Benedikto gimnazijos direktoriaus pareigas E. Poškevičienė pradės eiti gavus informaciją iš STT apie konkursą laimėjusį asmenį.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: