Dzūkų žinios

Kaip išsirinkti tinkamą auksinės apyrankės dydį?

Dalintis:

Tinkama auksinė apyrankė yra ne tik unikali puošmena, ji papildo mūsų asmenybę ir stilių – jas mėgsta estetės, vertinančios minimalistinius, tačiau elegantiškus papuošalus. Apyrankės dydis labai svarbus. Per maža apyrankė spaudžia ranką ir sukelia diskomfortą. Kita vertus, per didelė nuslysta nuo riešo, todėl kyla rizika pamesti ją. Toliau pateiksime keletą patarimų, kaip teisingai nustatyti apyrankės dydį.

Auksinių apyrankių dydžiai

Apyrankių dydžiai nustatomi pagal riešo apimtį. Todėl prieš perkant apyrankę patartina atlikti matavimus ir įsitikinti, kad pasirinktas dydis puikiai tiks. Išmatuokite savo riešo apimtį ir pridėkite 2 cm atsargą. Tuomet auksinės apyrankės ilgisbus patogus dėvėti, be to, išvengsite nutrynimų ar nuospaudų. Laisvesnių modelių gerbėjams taisyklė paprasta – rinkitės vienu dydžiu didesnį modelį. Prieš pirkdami įsitikinkite, kad pasirinktas dydis yra tinkamas. Pasirinktoje papuošalų parduotuvėje patikrinkite gamintojo pateiktą konkretaus modelio dydžių lentelę. Renkantis apyrankę internetinėje svetainėje, kiekvienoje apyrankių kategorijoje rasite unikalių pasiūlymų kiekvienai progai. Šalia kiekvieno modelio pateikta informacija leis lengvai pasirinkti tinkamą dydį.

Standartinė moterų riešo apimtis yra 17-19 cm, o vyrų – 18-21 cm. Rinkoje yra ir nestandartinių dydžių apyrankių modelių – nuo XS iki XXL versijų.

Kurioje vietoje matuoti riešą?

Daugeliui iš mūsų kyla klausimas – kaip išmatuoti riešo apimtį? Tai pagrįstas klausimas, kai kalbama apie apyrankės pasirinkimą. Matuoti reikia plačiausioje riešo vietoje, tiesiai virš kaulo. Atsižvelgdami į didžiausią reikšmę, galėsite mėgautis judesių laisve ir patogiu apyrankės naudojimu. Jei savo kolekcijoje turite idealaus dydžio apyrankę, tiesiog išmatuokite turimą papuošalą ir pagal tai nustatykite naujos apyrankės dydį.

Kiek laisva turėtų būti apyrankė?

Renkantis auksinės apyrankės dydį verta pagalvoti apie papildomus dalykus. Atliekant kasdienius darbus, dirbant profesinį darbą ar dėl oro sąlygų riešas dažnai keičia savo apimtį. Taigi, jei nešiotojas yra linkęs patinti, verta rinktis ilgesnę apyrankę. Žinoma, kiek laisva turėtų būti apyrankė, yra kiekvieno papuošalų mėgėjo individualus reikalas. Apyrankių nešiotojai skirstomi į mėgstančius laisvesnius variantus ir tuos, kurie mėgsta jausti prigludusią apyrankę. Pasirinkimas yra individualių pageidavimų ir poreikių reikalas.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: