Dzūkų žinios

Maršrutas į kapines Lazdijų mieste – jau nuo birželio 5 dienos

Dalintis:

Nuo pirmo vasaros trečiadienio – birželio 5 dienos – į Lazdijų miesto kapines veš „Lazdijai veža“ elektrobusas. Maršrutu, prasidedančiu Lazdijų miesto Vilniaus gatvėje, elektrobusas kursuos du kartus per savaitę – trečiadieniais ir penktadieniais.

Numatoma maršruto pradžia – įvažiavimas į Lazdijų miestą Vilniaus gatve, iškart už žiedinės sankryžos. Čia elektrobusas atvyks 10.00 val. Tuomet Sodų, Seinų, Vytauto ir Dzūkų gatvėmis vyks į Lazdijų miesto kapines. Kadangi konkrečios stotelės nėra numatytos, gyventojams, norintiems vykti į kapines, elektrobuso „Lazdijai veža“ reikės palaukti šalikelėje, o jį pamačius – ištiesti ranką.

Preliminarus elektrobuso maršruto laikas: 10.00 val. – Vilniaus g.; 10.05 val. – Sodų g.; 10.10 val. – Seinų g.; 10.15 val. – Vytauto g.; 10.18 val. – Dzūkų  g.  Transportas 8 vietų, tad užsipildžius elektrobusui keleiviai bus iš karto nuvežami į miesto kapines, o elektrobusas grįš į tą vietą, kurioje įlipo paskutinis keleivis. Dėl to numatyti laikai gali nežymiai keistis.

Iš kapinių transportas per Dzūkų, Vytauto, Seinų ir Sodų gatves link Vilniaus gatvės pajudės 12.00 val.

Kadangi šis maršrutas – naujovė, gyventojų prašoma kantrybės ir supratimo. „Lazdijai veža“ komanda pasirūpins, kad visi laukiantieji būtų nuvežti ir parvežti.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: