Dzūkų žinios

Buvusi Lazdijų merės patarėja sugrįžo į Alytaus miesto savivaldybę

Dalintis:
Goda Prapuolenytė-Leonavičienė. (Alytaus miesto savivaldybės nuotr.)

Puikūs savo srities specialistai darbdavių yra vertinami ir geidžiami. Tai įrodo ir žurnalistės, komunikacijos specialistės, visuomenininkės Godos Prapuolenytės-Leonavičienės pavyzdys.

Šią savaitę ji tapo Alytaus miesto savivaldybės mero Nerijaus Ciesiulio patarėja komunikacijos klausimais. Įdomu tai, kad tas pačias pareigas ji ėjo ir prieš 2023 metų savivaldos rinkimus, tačiau vėliau iš jų pasitraukė.

Po savivaldos rinkimų Godą į savo komandą buvo prikalbinusi ir Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė, Goda tapo jos „svajonių“ komandos dalimi, merės patarėja, atsakinga už komunikaciją.

Tuomet atrodė, kad atsirado viltis, jog Lazdijų rajono savivaldybės komunikacijai atėjo sėkmės laikas, kad savivaldybė taps atviresnė visuomenei. Deja, išdirbusi keletą mėnesių Lazdijuose, Goda pasitraukė iš šių pareigų ir sugrįžo į darbą naujienų portale lrytas.lt.

Tuomet moteris „Dzūkų žinioms“ sakė, jog nebenori dirbti su politikais, džiaugiasi galėdama sugrįžti prie žurnalistikos. Redakcijos duomenimis, Goda iš Lazdijų išvyko dar ir dėl to, jog čia pasigedo savarankiškumo ir pasitikėjimo.

Alytaus mero patarėja pradėjusi dirbti Goda pripažino, jog sugrįžti į N. Cesiulio komandą buvo spontaniškas sprendimas.

„Esu nustebusi savo pasirinkimu, tai buvo neplanuotas žingsnis, spontaniškas sprendimas. Jau vienuolika mėnesių buvau išėjusi iš politikos, laisvai keliavau ratais kvadratais. Pasiilgau Alytaus miesto reikalų. Man patinka Alytus, man patinka čia gyvenantys žmonės, labai gerai pažįstu miestą, visus tuos žmones galiu apkabinti, labai gerai čia įsigyvenau. Man Lazdijuose nebuvo gera, ten nėra vienos bendruomenės, rajonas suskaidytas į seniūnijas su savo „meriukais“, – sakė G. Prapuolenytė-Leonavičienė.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: