Grybai, kurie valgyti per gražūs: naudoja velykinėms kompozicijoms kurti
Ankstyvo pavasario grybas – austriškoji plačiataurė. Akį traukia ryški jo raudona spalva.
Ankstyvo pavasario grybas – austriškoji plačiataurė. Akį traukia ryški jo raudona spalva.
Lazdijų bei Veisiejų trečiojo amžiaus universiteto studentams surengta popietė, kurioje buvo dalijamasi savo šeimose išsaugotomis pasninko bei Kūčių stalo patiekalų gaminimo ir pateikimo tradicijomis.
Žaliuokių sezonas prasidėjo: jas grybautojai tiesiog iš smėlio traukia, neša pintinėmis.
Kaip mes, žmonės, elgiamės miškuose, kuriuose patys ieškome ir atgaivos, ir nusiraminimo?
Ramunė Verbickienė iš Perlojos nesikuklina, kiek ji, ne visi tiek grybų randa. Priežastis labai paprasta: „Ne visi mato grybus miške.“