Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Paaiškėjo tikrosios priežastys, kodėl jau keturis mėnesius sergantis ligoninės vadovas norėjo sunaikinti normaliai veikiančią Lazdijų ligoninę, o jos vietoje atidaryti slaugos įstaigą. Pagal galiojančią tvarką, dvi kadencijas ligoninei vadovaujantis direktorius, norėdamas ir toliau jai vadovauti, privalo dalyvauti konkurse. O jei ligoninė – slaugos, jokių konkursų ir kadencijų nereikia, vadovauk nors iki gyvos galvos ar iki tol, kol tapsi šios ligoninės pacientu. Suprantama, Vitas norėjo užsitikrinti ramią senatvę.

• Vienas stambus Krikštonių ūkininkas prieš rinkimus tapo labai paslaugus. Anksčiau, žmonių paprašytas pagalbos, be 10 eurų neužvesdavęs traktoriaus, dabar labai maloniai už dyką siūlo nuvalyti apylinkės gyventojų snieguotus keliukus ir kiemukus. Tiesa, lyg tarp kitko šis ūkininkas užsimena, jog už paslaugą kaimynai galėtų atsidėkoti balsuodami už jį rinkimuose. Kalbama, jog kaimynų keliukus jis valo ne iš savo, bet iš savivaldybės pinigų. Nebrangu būti geru.

• Ateinantį savaitgalį Sartuose vyksiančiose lenktynėse, kuriose dalyvaus ir mūsų rajono važnyčiotojai, gali nutikti malonių staigmenų. Tyliai tikimasi, kad iš lenktynių iškritus vienam iš lyderių, prizai gali atkeliauti ir į Dzūkiją.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: