Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Kai kurioms moterims, o ypač seniūnėms, labai svarbus vyrų politikų dėmesys ir asmeninė atgaila. Štai visai neseniai viena seniūnė sulaukė šiek tiek žinomo politiko ypatingo dėmesio. Jis atsiklaupęs ant kelių ir bučiuodamas šios seniūnės rankas prašė atleidimo už savo praeities klaidas ir maldavo paramstyti jį ir jo kuopelę artėjančių rinkimų kampanijoje. Panašu, jog moteriškė neatsilaikė tokiai dėmesio formai…

• Naujųjų metų rytą neaiškiomis aplinkybėmis iš Nepriklausomybės aikštės dingo visuomeninio judėjimo „Pirmyn! Kartu mes galime“ šventinė instaliacija. Aikštėje liko tik eglišakių krūva. Kalbama, jog šią instaliaciją galėjo sunaikinti pikti konkurentai, o gal ją pavogė benamiai, nusprendę įsirengti patogią palapinę. Vyksta aktyvios paieškos ir privačių seklių tyrimas.

• Prieš šventes kai kuriose Lazdijų privačiose gydymo įstaigose vizito pas gydytojus laukusiems ligoniams teko kentėti šaltį. Vienos privačios klinikos savininkas, minantis kelius į politiką, ligoniams taikė šalčio terapiją – patalpose, kur vyko gydytojų konsultacijos, buvo vos 13 laipsnių aukščiau nulio.

• Vienas labai svarbus ir reikšmingas Aštriosios Kirsnos žmogus nevaldo rankų – šiurkščiai elgiasi su savo kaimynais. Visai neseniai vienas kaimynas gavo lazdų nuo šio svarbaus žmogaus. Kas tai – nauja auklėjimo forma ar filmų apie Indijos ir kitų Azijos šalių policininkus poveikio rezultatas?

• Prieš šventes iš Lazdijų parduotuvių buvo dingusi „Coca Cola“, nes tūkstančius šio gėrimo butelių įsigijo paslaptingas pirkėjas. Paklausta, kam reikia tokio kiekio žinomos kompanijos gėrimo, paslaptingoji persona atsakė, jog ketina išdalyti gėrimą žmonėms, kenčiantiems pošventinio streikuojančio skrandžio sindromo – po butelaitį kiekvienam Lazdijų gyventojui, kad atsimintų geradarį bent du mėnesius, iki kovo 3-osios. Įdomu, už kieno pinigus buvo nupirktas įspūdingas šio gėrimo kiekis, kas galėtų paneigti, kad politinio prieskonio turintis gėrimas skirtas papirkinėti rinkėjus.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: