Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų kultūra merdi. Susireikšminę kultūros vadovai skundžiasi kitiems kultūros fronto darbininkams, kad seniau tai viską turėjo ir viską galėjo, o dabar nieko neturi. Tik asfaltą Bajoriškėje, kurį kultūringai padėjo nutiesti savivaldybei.

• Poliklinikos vadovė neteko sekretorės, nes sekretorė išėjo, kai jai atsibodo vykdyti visus vadovės pavedimus, kuriuos turėjo atlikti pati kompetentinga ir kvalifikuota vadovė. Todėl Aušra ieško naujos, supratingos sekretorės, kuriai galėtų papasakoti, kaip išveršiuoti karvę, pašerti kiaules ir parduoti sūrį.

• Pastatas Dumblyje keis rūbą: pristatomas numatomas statinio projektavimas, gyventojai kviečiami teikti pasiūlymus. Garsiai svajojama, kad viešajai įstaigai „Paslaugų mozaika“ priklausantis pastatas netrukus turėtų pasikeisti neatpažįstamai, taps globos namais įvairių socialinių grupių asmenims. Žodis netrukus reiškia neapibrėžtumą, todėl nėra aišku, kad svajonė taps realybe. Įvertinus pastato gabaritus, kvadratūras ir kas jame turėtų įsikurti, visas procesas turėtų tęstis mažiausiai penkmetį, o sąmata pasiekti naujojo sporto centro policijos pastate sąmatos skaičius.

• Atkritus kandidatui į Socialinių paslaugų centro vadovo vietą, iškrito iš savivaldybės tinklalapio ir informacinis skelbimas, kuriuo būtų skelbiamas naujas konkursas šiai vietai užimti. Įstaiga be vadovo likusi nuo sausio mėnesio. Tai gal apskritai šiai įstaigai nereikia vadovo?

• Savivaldybei intensyviai ieškant patalpų migrantams, derėtų nepamiršti ir Lazdijų ligoninės. Lenkijos medikai jau išvaryti, Vaikų ligų poskyris laikinai uždarytas, ligoninei vadovauja slaugytoja, kuri galėtų suteikti migrantams medicinos pagalbą. Veikia valgykla, netoli gimnazija, kur migrantai galėtų mokytis lietuvių kalbos, policija viešai tvarkai prižiūrėti irgi vietoje. O tvorą galima greitai pastatyti…

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: