Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Penktadienį vykusio rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu buvusi ministrė, o šiuo metu Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narė netikėtai pareiškė, kad Lazdijų rajono gyventojai gali naudotis nemokamomis viešojo transporto paslaugomis. Dzūkai apsidžiaugė, kad pagaliau gyvenimas gerėja, tačiau galiausiai paaiškėjo, jog buvusi ministrė supainiojo Lazdijus su Varėna. Suprantama, kaunietei nelengva atskirti Varėną nuo Lazdijų. Varėna buvo pirmoji savivaldybė, kur ši paslauga teikiama nemokamai.

• Taryboje buvo pritarta šių metų savivaldybės biudžetui. Biudžetas buvo koreguotas ir papildomai opozicijos reikalavimu buvo skirta 100 000 eurų ligoninei, kuriai prieš artėjančią reformą papildomų pinigų tikrai reikia, ir 20 000 eurų buvo skirta Pirminės sveikatos priežiūros centrui, nes šiai savivaldybės įstaigai pirminiam biudžete buvo numatyta apskrita baronka. Tokia liūdna tiesa – vieniems privatiems medikams savivaldybė nori dovanoti automobilius, o savai įstaigai – špygą.

• Socialiniame FB tinkle buvo galima rasti komentarų apie nesumokėtus pinigus už kurą automobiliams. Gali būti taip, kad savivaldybės 2021 metų biudžete neliko lėšų seniūnaičių išlaidoms už kurą kompensuoti. Viena moteris FB tinkle parašė, kada „pagaliau seniūnaičiai atgaus lėšas už kurą, kurį išvažinėjo praeitais metais?“ Įdomu, ar administracijos direktorė pirmadienį atsakė seniūnaičiams ir tarybos narei Jūratei Juodzevičienei, kaip ten su tuo kuru buvo? Buvo numatyta biudžete tam pinigų ar ne?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: