Dzūkų žinios

M. Gustaičio gimnazijos direktorė Erika Poškevičienė: „Esu telkiantis lyderis – reikli sau ir kitiems“

Dalintis:
„Nejaučiu nusistatymo prieš save, sutinku daug šiltų žmonių. Dar ne su visais asmeniškai pabendravau, bet bus dar birželis, tai iki atostogų norėsiu su visais asmeniškai susitikti. Didelis kolektyvas, daug žmonių, nesijaučiu vieniša, nesijaučiu atstumta, matau, kad žmonės eina į kontaktą. Tai rodo, kad kartu bus gera dirbti“, – sako Erika Poškevičienė. (Nuotrauka iš gimnazijos feisbuko paskyros iš renginio „Naktį ateina įkvėpimas ‘23“.)

Prieš tris savaites Lazdijų M. Gustaičio gimnazijai pradėjusi vadovauti Erika Poškevičienė sako: „Norėčiau, kad mūsų gimnazija būtų žinoma Lietuvoje, kad čia vaikai gautų tokio paties lygio išsilavinimą, kaip ir jų bendraamžiai Vilniuje ar Kaune, kad visi norėtų joje mokytis“. Nedirbusi sovietmečio mokykloje, naujosios kartos nepriklausomos Lietuvos pedagogė ir vadybininkė E. Poškevičienė, turinti puikų išsilavinimą ir lyderio savybes, metė sau iššūkį ir iš Alytaus atvyko į Lazdijus tam, kad gerėtų mūsų gimnazijos moksleivių rezultatai, kad ji taptų nacionalinio lygio visapusiško ugdymo įstaiga.

Apie įgytą kvalifikaciją, iššūkius, kurie laukia Lazdijuose, vadovavimo stilių ir žmogišką laimę „Dzūkų žinios“ kalbasi su E. Poškevičiene.

Plačiau skaitykite naujausiame „Dzūkų žinių“ numeryje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: