Dzūkų žinios

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Dalintis:

Astrologinė prognozė kitai savaitei, kovo 11–17 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžia turėtų būti maloni. Pavyks atsipalaiduoti, pasvajoti, atskleisti savo savitumą. Tik nepiktnaudžiaukite svaigalais. Savaitės viduryje gausite žinią apie reikalus, susijusius su artimais žmonėmis, nuosavybe. Dideli norai gali kiek susikirsti su realiomis galimybėmis. Savaitės pabaigoje bus gausu gandų, apkalbų, grės vagystės, dujų nuotėkis, apsinuodijimas vaistais, narkotinėmis medžiagomis, maistu. Svarbu būti apdairiems. Galvokite, kokią informaciją skleidžiate ir kokia aklai tikite. Atsargiai kelyje.

JAUTIS

Savaitės pradžioje laimės suteiks slaptos svajonės, mieli prisiminimai. Puoselėsite meilės viltis. Pasirūpinkite sveikata, grožiu. Nesivelkite į intrigas ir venkite svaigalų. Nuo savaitės vidurio būsite nusiteikę demonstruoti savo privalumus, originalumą. Gali pavykti atnaujinti svarbius santykius, išsiaiškinti nesusipratimus. Savaitės pabaigoje seksis verslauti, prekiauti. Būkite budrūs, nes sukčių, ilgapirščių aplink netrūks. Galbūt teks bendrauti su menininkais, keistuoliais, įvairių dvasinių ir sąmokslo teorijų skleidėjais.

DVYNIAI

Savaitės pradžia bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Galite susitarti dėl renginio, bendraminčių grupės ar projekto organizavimo, kolektyvinės pramogos, pagalbos ir pan. Nuo savaitės vidurio geriau jausitės, jei galėsite užsiimti ramia veikla, išvengti skubos, šurmulio, viešo dėmesio. Savaitgalio dienos gali šį tą sujaukti. Regis, susipainiosite sąmokslo teorijose arba nusivilsite tais, kuriais pasitikėjote. Saugokitės dujų nuotėkio, vagių, sukčių, apsvaigusių asmenų. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje itin domėsitės politiniais įvykiais, visuomeniniais renginiais. Veikiausiai dalyvausite šventinėse atrakcijose. Galite užmegzti naują pažintį. Savaitės viduryje seksis gerinti reputaciją ir didinti savo įtaką kolektyve. Galimas draugiškas pokalbis, diskusija, susirinkimas. Savaitės pabaiga gali būti nelabai smagi dėl nekokios savijautos – fizinės ar psichoemocinės. Galite įsitraukti į kūrybinę veiklą arba ezoterinės literatūros skaitymą, dvasingumo paieškas. Venkite alkoholio, svaigalų.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje jūsų mintys skrajos toli nuo įprastos aplinkos. Įspūdžių patirsite, jei leisitės į kelionę ar dalyvausite konferencijoje. Augs naujovių troškulys, vis labiau gebėsite priešintis išbandymams bei iššūkiams, tvarkyti sudėtingus reikalus. Nuo savaitės vidurio bus itin darbingas metas. Derėtų tuo pasinaudoti ir atlikti svarbius darbus. Visgi neišvengiami nuomonių, požiūrių skirtumai. Kai kurie pasiūlymai gali būti nuostolingi. Būkite atidesni rinkdamiesi draugus, atskleisdami asmeninius duomenis, skolindami.

MERGELĖ

Savaitės pradžia bus produktyvi. Varomoji jėga veikiausiai bus noras praturtėti arba ką nors įtikinti, sužavėti. Regis, bus reikalų, susijusių su mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais ar kt. Nuo savaitės vidurio mintys suksis apie tai, kas yra toli nuo rutinos. Jūsų patiklumu gali pasinaudoti nesąžiningi asmenys. Neskubėkite tikėti kitų „galiomis“ kažką padaryti jūsų labui. Gali būti ir taip, kad teks pasirūpinti pagalbos stokojančiu asmeniu. Derėtų padėti, tik nepasiduokite manipuliacijoms.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje išnaudokite neblogą energetinį potencialą patinkančiai veiklai ir asmeniniams santykiams. Puikiai seksis, jeigu išmanote kompromisų meną, toleruojate kitokią nuomonę. Nuo savaitės vidurio teks peržiūrėti kai kuriuos planus, ryšius, sutartis. Galbūt naujai įvertinsite finansinius įsipareigojimus, nuspręsite gyventi taupiau, kai ko atsisakyti. Dėl nekokios savijautos gali būti nukelti dideli savaitgalio planai. Jeigu niekur nebeišvyksite, labiau pasirūpinkite higiena ir tvarka namuose, augintinių poreikiais.

SKORPIONAS  

Savaitės pradžioje jums rūpės tvarka, grožis, sveikata, ir meilė. Džiugins vaikai, augintiniai. Kils idėjų keisti įvaizdį, pasirūpinti gyvūnų gerove. Nedelskite, jei aktualu susirasti darbą. Nuo savaitės vidurio apie nieką negalėsite galvoti, išskyrus asmeninius santykius. Galimos ypatingos įžvalgos, susijusios su esamais ir potencialiais partneriais ar konkurentais. Savaitgalio pagundos jus gali pakreipti išlaidūniška linkme. Galbūt norėsis palepinti vaikus ar vaikaičius, o gal bandysite padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui.

ŠAULYS

Savaitės pradžia palanki kūrybinei veiklai, inovacijoms. Smagu bus leisti laisvalaikį su vaikais, kūrybingais asmenimis. Būsite nusiteikę susitikimams su draugais, gerbėjais, šventiniams renginiams. Nuo savaitės vidurio labai norėsis laikytis dienotvarkės, viską sudėlioti į vietas. Deja, tam tikro chaoso neišvengsite. Itin saugokite savo bei kitų sveikatą. Venkite rizikos kelyje. Savaitgalį labai svarbu gerai sutarti su antrąja puse, partneriu. Jeigu leisitės į barnius dėl šeimos nario, tuo jam nepadėsite.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje gali tekti daugiau padėti artimiesiems, todėl malonumai nuslinks į antrą planą. Prioritetą teikite vaikams, įsiklausykite į jų problemas, nes kai kurios gali būti vertos pagalbos. Gali pavykti planas, susijęs su nekilnojamuoju turtu arba su praktiniais šeiminiais reikalais. Būsite populiarūs, jei sukatės šou versle. Savaitgalis gali būti namų, ūkio tvarkymo, higienos klausimų, mitybos eksperimentų, užsiėmimų su augintiniais metas. Saugokite sveikatą, nes ji lengvai pažeidžiama. Atsargiai kelyje.

VANDENIS

Savaitės pradžioje bus lengva prisitaikyti ir susitaikyti. Galimas įdomus susitikimas. Neblogas metas įvairios informacijos rinkimui bei sklaidai. Atsakingai apsvarstykite aktualią finansinę, komercinę ar nuosavybės problemą. Nenumokite ranka į šeimos narių keistenybes, emocinius ekscesus. Savaitgalio malonumams turbūt skirsite laiko ir pinigų nelabai paisydami savo galimybių. Regis, tuo patenkinti bus vaikai, mylimas žmogus. Pasisaugokite, kad piniginė nesuplonėtų ir dėl abejotinų avantiūrų, sukčių.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje galėsite pasidžiaugti romantišku polėkiu, meniniu įkvėpimu. Gali atsiskleisti nauji jūsų talentai, puikus skonis ar stiliaus pojūtis. Galbūt pasireikšite kaip kūrėjai, amatininkai. Nuo savaitės vidurio seksis tvarkyti reikalus, susijusius su informacija, mokslu, reklama, ryšiais. Savaitės pabaigoje tikėtini nesutarimai su šeimos nariais, ypač jei jiems atrodote nepakankamai atsakingi, turintys priklausomybių. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite. Didesnė infekcijų, apsinuodijimų grėsmė.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: