Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Inauguracijai jau kaupiasi naujasis vicemeras. Tikėtina, kad liepos antrą dieną tarybos posėdžio metu merė į savo pavaduotojus teiks vieno iš konservatorių, kurie gėdingai nusisuko nuo merės, kandidatūrą. Panašu, kad merė priversta atleisti į opoziciją demonstratyviai išėjusiems konservatoriams. Taip jau būna su tomis politinėmis santuokomis, kai ženijamasi ne iš meilės, bet iš reikalo.

• Lazdijų miestas vasarą pasitinka taip pat nykiai, kaip ir pernai: miesto erdvės apleistos, parkas buvo gražiai sutvarkytas tik tam tikrai progai, tada, kai NATO sraigtasparnis leidosi ir  ministras buvo apsilankęs. O po to vėl tas pats liūdesys – žole želia ne tik parkai, bet ir visas miestas – žiedinės sankryžos, atkarpos šalia pėsčiųjų takų. Ar tik nereiks seniūnei organizuoti akcijos DALGIS miesto erdvėms šienauti?

• Senamiesčio gatvės gyventojai intensyviai seka situaciją, kiek dar laiko telkšos po lietaus susidariusi bala, kaip greitai savivaldybė suskubs suremontuoti nuo vandens erozijos pažeistą asfaltą, kuris paklotas buvo ne taip ir seniai. Kai kas rezga planą į šią vietą atsivesti merę, avinčią savo dailiais bateliais.

• Miesto parke vietoj senosios šaudyklos kuriasi verslas. Senasis pastatas buvo visiškai nugriautas, paliktos tik dvi pagrindinės sienos, o naujasis pastatas kyla kaip ant mielių, jau iškeltas vainikas. Gyventojams labai įdomu, kas įsikurs miesto parke statomame pastate, kalbama, kad ten bus galima išsinuomoti elektrinius paspirtukus, gal bus ir kitų pramogų.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: