Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vienas Lazdijų savivaldybės įstaigos viršininkas, nepasitikėdamas Lazdijų medikais, siunčia darbuotojus sveikatos tikrintis į Kauno ligoninę. Maža to, jis ieško „draugų“ ne tik Lazdijuose, bet ir už jų ribų, kad šie pateiktų jam informaciją apie darbuotojų ligas, jų duomenis patikrinę e-sveikatoje. Ar viršininkas galvoja, kad ir kitų įstaigų darbuotojai nesilaiko Duomenų apsaugos įstatymo, ar mano, kad yra už kitus gudresnis? Juk jis neva dirba pagal teisės aktus. Tai kaip yra iš tikrųjų?

• Per Laisvės kovų muziejaus atidarymą merė atsisakė tradicinės juostelės perkirpimo ceremonijos, kad nereiktų vykdyti savo pažado – juostelę kartu kirpti su šio muziejaus sumanytoju A. Margeliu. Ir ko tik nesugalvosi, kai nesinori vykdyti pažadų.

• Vienoje Lazdijų įstaigoje nelaimingo atsitikimo darbe metu nukentėjus pavaldiniui, viršininkui teisės aktai negalioja? Įdomu, kaip šioje situacijoje pasielgs atsakingos institucijos?

• Viena Lazdijų rajono seniūnė, išėjus į pensiją jos dešiniajai rankai, kuri nudirbdavo dokumentinius darbus už ją, dabar nesugeba atlikti savo darbo funkcijų. Seniūnė per 20 metų darbo stažo taip ir nesugebėjo įsigilinti į dokumentų valdymo sistemą. O kam gilintis ir kažką dirbti, jeigu visi darbai už ją būdavo nudirbami uolios „šešiukės“. O seniūnei lieka kitas svarbus „darbas“ – gerai liežuviu pamalti.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: