Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų miesto tvarkymo darbams nudirbti trūksta darbo jėgos. Žinoma, kaip jos netrūks, kai vienas seniūnijos darbininkas dirba tik tam, kad atrakintų ir užrakintų Lazdijų miesto turgaus vartus. Na, tai ne paprastas miestelėnas, bet VARDAN LIETUVOS narys, kuriam suteiktos lengvatos. Kol kiti jo kolegos prakaituoja tvarkydami miestą, jis, atrakinęs turgaus vartus, tvarkosi namuose, o ne mieste.

• Vienos žurnalistės feisbuko paskyroje pasirodžius įrašui apie tai, kaip Ausma ir direktorė Ilona Lazdijų rajone „įgyvendina” partines nepotizmo tradicijas, pastebėta, kad visi jų gerbėjai ir užtarėjai dingo į krūmus ir nė vienas neišdrįso komentarais apginti savo favoričių. Tai kaip čia dabar taip? Ko gero, visi gerbėjai suprato, kad tame įraše išdėstyta visa tiesa, ir dabar visi sėdi krūmuose, nenorėdami apsikvailinti ir laukdami atomazgos.

• Vienas įstaigos direktorius, po sunkių dienos darbų važiuodamas namo, vis sustoja prie ūkininko laukų sudrėkinti išdžiūvusios burnos. Ūkininkas, stebėdamas kiekvieną pavakarę tą pačią situaciją, direktoriui pasiūlė susirinkti tuščią svaigiųjų gėrimų tarą iš jo laukų, rekomenduodamas atsivežti didžiulį maišą „kailiukams” sudėti. O juk galėjo direktoriui staliuką pastatyti, kad „velnio lašų” vartojimo procesas būtų malonesnis.

• Žaliojo judumo link suka Lazdijai. Tokį pranešimą galime aptikti savivaldybės feisbuko paskyroje. Bet dzūkai neužmiršo, kaip dar 2019 m. ši valdžia priešinosi elektrinio autobuso įsigijimui, toje pačioje feisbuko paskyroje suorganizavo apklausą, ar tokia priemonė reikalinga Lazdijams. Apklausoje dalyvavę vietos valdžios šlovintojai nubalsavo, kad toks autobusas nereikalingas. Kyla klausimas: kam reikalingi neekologiški automobiliai? Gal merei į Trakus važinėti?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: