Dzūkų žinios

Dovanos krikštynų proga nuo krikštatėvių

Dalintis:

Prasidėjus vasarai, kai dažniausiai orai lepina saule bei šiluma, prasideda ir krikštynų bumas. Tėveliai turi daugybę rūpesčių organizuodami šventę, o krikštatėviai, seneliai bei pakviesti svečiai suka galvas, ką padovanoti krikštynų proga vaikučiui. Vienas iš svarbiausių vaidmenų šioje šventėje tenka krikšto tėvams, tad, žinoma, ir dovana turėtų būti ypatinga. Ne, nesakome, kad reikia rinkti kažką labai brangaus – ji ypatinga tuo, kad liks prisiminimu. Vienas iš geriausių variantų yra juvelyrinis dirbinys, išlaikysiantis savo vertę daug metų.

Dovanos mergaitei krikštynų proga

Mergaitei krikštynų proga nuo krikšto tėvelių puikus pasirinkimas gali būti paprasto dizaino auskariukai, o štai auksiniai ar sidabriniai auskarai su briliantu arba spalvotu brangakmeniu bus solidi ir prabangesnė dovana. Jei norite, kad auskarus mergaitė nešiotų dar būdama vaikas, puikiai tiks ir visiškai paprasti, nedideli, be jokių brangakmenių.

Sidabrinis arba auksinis pakabukas – dar vienas šaunus variantas krikštynoms. Tokiai progai puikiai tiks sakralinės tematikos pakabukas, pavyzdžiui, angeliuko formos arba kryželis. Galite rinktis visiškai paprastą, minimalistinį ir labai dailiai atrodantį su vienu briliantu, o galite ir prabangų variantą – visą briliantais nusagstytą pakabuką kryželį. Beje, pakabukas kryželis itin tinkama dovana nuo krikštatėvių. Dar krikštynoms tiktų ir pakabukas su raide – galima rinktis vaiko pirmąją vardo arba krikšto vardo raidę.

Dovanos berniukui krikštynų proga

Jei krikštijamas berniukas, puiki dovana krikštynų proga irgi gali būti pakabukas kryželis – juk toks tinka ir mergaitėms, ir berniukams. Taip pat geras variantas būtų be brangakmenių arba su brangakmeniu. Berniukui itin stilingas ir gražus pasirinkimas – kryželis su juodos spalvos deimantu – toks tikrai bus nešiojamas ir paauglystėje, ir jau krikštijamajam suaugus.

Kaip išliekamąją vertę turinti dovana berniukui gali būti ir sąsagos. Tiesa, būdamas mažas jų nenešios, tačiau krikštynų dovana dažnai yra orientuota į ilgalaikę perspektyvą, o tokiu atveju sąsagos bus itin solidi dovana.

Dar berniukui tiktų ir gintaro karoliukų apyrankė, gali būti su auksinėmis detalėmis, pavyzdžiui, Zodiako ženklu ar vardo pirmąja raide.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: