Dzūkų žinios

Kodėl verta įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę?

Dalintis:

Šiuolaikiniai žmonės yra labai užimti ir skubantys. Jiems tenka atlikti daug darbų, prisiimti įvairių pareigų. Tačiau dėl to niekas nėra atleidžiamas nuo namų ruošos darbų. Nemenką krūvį tenka patirti ir vyrams, ir moterims. Didžiąją dalį darbų namuose mums padeda atlikti buitinė technika. Todėl, ko gero, nerastume namų, kuriuose nėra bent mažiausio buitinės technikos prietaiso. Kaip žinia, nemažai buitinės technikos prietaisų mums pasitarnauja virtuvėje. Juos pasitelkiame gamindami maistą, ruošdami kavą, plaudami indus. Vis dažnesnio gyventojo namuose atsiranda ir lėtaeigė sulčiaspaudė. Tai šiuolaikiškas prietaisas teikiantis visai šeimai šviežiai spaustas, kokybiškas vaisių bei daržovių sultis. Aukštos kokybės lėtaeigę sulčiaspaudę galite išsirinkti ir įsigyti internetu.

Kodėl verta turėti lėtaeigę sulčiaspaudę?

  • Lėtaeigė sulčiaspaudė, tai modernus šiuolaikiškas aparatas, leidžiantis iš vaisių ir daržovių išspausti maksimalų kiekį sveikų ir naudingų sulčių. Tokios sulčiaspaudės konstrukcija skiriasi nuo anksčiau įprastos išcentrinės sulčiaspaudės. Lėtaeige išspaustos sultys yra vertingesnės ir išgaunamas jų kiekis yra didesnis.
  • Spaudžiant sultis lėtaeige sulčiaspaude, vaisiai pirmiausia susmulkinami specialaus veleno pagalba. Vėliau tam tikros technologijos dėka iš gauto turinio išspaudžiamos sultys. Išspaudos patogiai išstumiamos į joms skirtą indą, iš kurio jas galime paprasčiausiai iškratyti į maisto atliekų kibirėlį. Sultyse galime rasti šiek tiek minkštimo, kuris praturtina sultis.
  • Išcentrine sulčiaspaude spaudžiamos sultys, dėl didelio greičio apsitraukia putomis. Tai glumina nemažai vartotojų. Naudojant lėtaeigę sulčiaspaudę, sulčių paviršiuje neatsiranda putų.
  • Lėtaeigė sulčiaspaudė užtikrina lėtą sulčių spaudimo procesą, todėl jo metu nepakyla temperatūra, kuri gali sukelti oksidacijos procesą, sunaikinantį dalį sultyse esančių naudingųjų medžiagų.
  • Lėtaeigė sulčiaspaudė pasižymi itin nedideliu triukšmingumu, tad nedirgina nervų sistemos.
  • Šį aparatą itin paprasta prižiūrėti bei plauti, nesudėtinga išardyti ir surinkti.
  • Lėtaeige sulčiaspaude galima spausti sultis iš įvairių vaisių, daržovių, uogų, žolelių bei lapinių augalų, riešutų.

Lėtaeigė sulčiaspaudė, tai puiki investicija į kiekvieno šeimos nario sveikatą. Kai kurios žinomų prekių ženklų sulčiaspaudės turi papildomų funkcijų, todėl toks prietaisas yra dar funkcionalesnis.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: