Dzūkų žinios

Besibaigiančių metų tendencija – labiausiai vertinami pozityvios tematikos straipsniai

Dalintis:

2022-eji metai skaičiuoja paskutines dienas. Tai tas laikas, kai atliekame prabėgusių dienų ir mėnesių reviziją, prisimename, kas buvo gera, kas malonu, kas nuveikta, o ko nepavyko padaryti.

Savaitraštis „Dzūkų žinios“ šiais metais Jus lankė beveik penkiasdešimt kartų. Mes pateikėme Jums beveik pusę tūkstančio įvairių straipsnių – visų mūsų krašto gyvenimo spalvų spektrą. Buvo ir politikos temų, rašėme apie jaunimą, kultūrinį gyvenimą, pristatėme įvairias rajono aktualijas, dalijomės su Jumis mūsų visų džiaugsmais ir rūpesčiais.

Nemaža dalis laikraštyje pasirodžiusių tekstų buvo perkelti ir į virtualią erdvę – internetinį portalą „Dzūkų žinios“. Ten mes pamatėme, kurios temos Jus domino labiausiai, o kas kėlė mažesnį susidomėjimą.

Apibendrinant galima pasakyti, jog portalo skaitytojus labiausiai domino pozityvūs tekstai apie mūsų krašto žmonių iniciatyvas, taip pat skaitytojai domėjosi Lazdijų ligoninės problemomis, savivaldos temomis.

Šiandien, kai skaitote paskutinį šių metų „Dzūkų žinių“ laikraščio numerį, norime Jums pristatyti straipsnius, kurie sulaukė didžiausio Jūsų susidomėjimo ir komentarų bei įvairių internetinių jaustukų.

Neringa ir Rimas Juškeliai

Didžiausio skaitytojų dėmesio sulaukė gruodžio mėnesio tekstas „Juškelių šeima Lazdijuose sukūrė didmiesčiams nenusileidžiančią grožio salą“. Tai rašinys apie vienos Lazdijų šeimos miesto parke atidarytą grožio saloną.

Antrojoje vietoje pagal skaitytojų susidomėjimą – kriminalinis tekstas apie skaudžią avariją „Lazdijų rajone motociklas susidūrė su automobiliu, medikai kovoja dėl motociklininko gyvybės“.  

Trečiojoje vietoje – interviu su iš Leipalingio atvykusiu naujuoju Seirijų ir Krikštonių parapijų klebonu „Kunigas Paulius Marčiulionis: Seirijai ir Krikštonys – man terra incognita“.

Ketvirtojoje skaitomumo lentelės vietoje tekstas apie savivaldybės ir atliekų tvarkytojų teisinius ginčus „Dėl atliekų tvarkymo – teismo dūris Lazdijų valdžiai“.

Penktojoje vietoje – straipsnis apie tai, kaip jauni lazdijiečiai atidarė mieste naują skalbykląJaunimas siūlo lazdijiečiams praktišką paslaugą“. 

Šeštojoje vietoje – pasakojimas apie iniciatyvius lazdijiečius, padedančius Ukrainos žmonėms „Kol Lazdijų valdžia tik trypčioja dėl paramos Ukrainai… Iniciatyvą perėmė lazdijiečiai – jie dovanoja ir patys išveža paramą ukrainiečiams“.

Lazdijų ligoninė

Septintojoje ir aštuntojoje vietose rikiuojasi du tekstai apie Lazdijų ligoninės problemas: „Ligoninės ateitį apgaubė nerimo rūkas“ ir „Panaikinta licencija Lazdijų ligoninei, nelieka vaikų gydymo paslaugų“.

Devintojoje vietoje – pokalbis su naujuoju Šventežerio mokyklos direktoriumi „Šventežerio mokykla netrukus sulauks naujo vadovo“. 

A. Kamarūnas.

Dešimtojoje rikiuotės vietoje – du straipsniai, sulaukę vienodo Jūsų dėmesio. Tai pasakojimas apie mūsų krašto patriotą A. Kamarūną „Žuvusio partizano paslaptį įminęs A. Kamarūnas: „Jaučiuosi atlikęs savo pareigą“ ir tekstas apie nemalonius pokyčius rajono merės komandoje „Byra merės komanda: geriausius išmeta, kiti patys bėga“. 

Mieli mūsų skaitytojai, nuoširdžiai dėkojame, kad visus šiuos metus buvote su mumis – skaitėte, komentavote, rašėte redakcijai laiškus. Formuodami ateinančių metų „Dzūkų žinių“ tematiką, atsižvelgsime į tai, kas Jus labiausiai domina ir jaudina, įvertinsime Jūsų pastabas, pageidavimus.

Ačiū, kad esate su mumis, kad skaitote, kad Jums rūpi Lazdijų krašto ateitis. Gražių ir prasmingų ateinančių švenčių!

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: